HR-adviseur

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9078677

Over de functie

Ben jij die ervaren HR-adviseur met een stevige persoonlijkheid? Ben jij iemand die graag het initiatief neemt en ben jij oplossings- en mensgericht? Dan zoek ik jou!


Voor diverse opdrachtgevers in regio Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een HR-adviseur met ervaring. Je komt in dienst bij Maandag® en kunt bij verschillende opdrachtgevers komen te werken. Het aantal uren wordt altijd in overleg bepaald, afhankelijk van jouw eigen wensen en die van de opdrachtgever. 

Als HR-adviseur adviseer en ondersteun jij het management met betrekking tot alle HR-gerelateerde zaken binnen de organisatie. Daarnaast heb je een leidinggevende functie met betrekking tot het personeels- en organisatiebeleid. Je bent coach, bemiddelaar, intermediair, regelaar en informatiepunt. Dit betekent dat jij sociaal vaardig bent en goed moet kunnen luisteren. Jij bent iemand die bekend staat om zijn overtuigingskracht en staat stevig in je schoenen. Tevens hou jij je bezig met het verzuim binnen de organisatie en blijf je bezig met het verder ontwikkelen van het HR-beleid, processen en procedures.

Pas jij in het bovenstaande profiel en kun je niet wachten om aan je volgende uitdaging te beginnen? Solliciteer dan nu!

Functie eisen

·       Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HR;

·       Kennis van CAR-UWO CAO;

·       Relevante en aantoonbare werkervaring binnen een overheidsinstelling;

·       Besluitvaardig, zelfstandig en sociaal vaardig.

Over het bedrijf

·       Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een vast dienstverband behoort tevens tot een van de mogelijkheden.

·       Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·       Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.recruiter van de vacature

Vera van Staveren

recruiter van de vacature

Vera van Staveren