Groepsleerkracht groep 8 en kleuters SBO

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region gelderland noord-holland utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9078673

Over de functie

Maandag® zoekt groepsleerkrachten groep 8 voor een SBO in de buurt van Utrecht die van uitdaging en afwisseling houden! Sta je liever voor een klas met kleuters? Dat kan ook, want deze school zoekt ook een gedreven groepsleerkracht voor de kleuters! En het mooie? Je kan direct voor een heel schooljaar aan het werk!

Als leerkracht in het SBO is het jouw taak om de leerlingen de nodige kennis bij te brengen en ze te begeleiden in dit proces. Zonder de juiste begeleiding, structuur en motivatie zal de leerling meer moeite hebben met het behalen van goede cijfers. Met jouw kennis en kunde kan jij elke leerling helpen zijn/haar doelen te behalen.

Op deze school heb je te maken met leerlingen uit cluster 4. Dit zijn leerlingen met een gedragsprobleem zoals bijvoorbeeld autisme. Vanwege de kleine klassen en begeleiding vanuit de school krijgen de leerlingen voldoende mogelijkheden om uit te blinken. Je gaat met ze in gesprek en kijkt samen met de ouders en de school naar de mogelijkheden voor de leerling na de basisschool. Pittig? Jazeker, maar met een positieve instelling zeker geen probleem voor jou!

 

Kan jij niet wachten om te beginnen? Dan ontvang ik graag jouw CV. Naar aanleiding daarvan neem ik telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Functie eisen

Functie eisen

·       Je beschikt over een PABO-diploma;

·       Je hebt relevante werkervaring, affiniteit met de doelgroep en bent voldoende pedagogisch en didactisch onderlegd;

·       Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift;

·       Je kunt leerlingen motiveren, activeren en bent flexibel.


Wat kun je van Maandag® verwachten?

·       Een dienstverband bij Maandag®;

·       Salaris en vakantiedagen volgens de leraren-cao;

·       Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

·       Persoonlijke begeleiding;

·       Mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels;

·       Mogelijkheid tot ontwikkeling en groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en de Maandag® Academy.


En? Begin jij te glimlachen na het lezen hiervan? Neem dan snel contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken!recruiter van de vacature

Marloes Immel

recruiter van de vacature

Marloes Immel