Groepsleerkracht onderbouw

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9078652

Over de functie

Voor de onderbouw zijn wij opzoek naar een leerkracht die elke dag weer de leerlingen weet te inspireren. De jongste leerlingen van de school die elke dag weer blij en leergierig de school binnen komen lopen omdat jij hun juf of meester bent. Van elke les maak jij weer een feest en breng je alle lesstof weer op een andere inspirerende manier. Bij de kleuters op een spelenderwijs en in groep 3 leer jij de leerlingen de eerste woorden aap, noot en mies. Dagelijks motiveer jij de leerlingen met jou passie voor het vak en weet jij dit ook elke dag weer over te brengen.

Adem jij de onderbouw en word je elke dag nog enthousiaster als je de leerlingen binnen ziet komen? Hou jij van een uitdaging, afwisseling en is elke les bij jou een feest? Dan ben je het verplicht aan de leerlingen om op deze baan te solliciteren! Bel voor meer informatie naar 06 12 94 00 58 of mail naar anouk.vanderveen@maandag.nl

Functie eisen

·       Beschikt over een PABO diploma;

·       Relevante werkervaring, affiniteit met de onderbouw en bent voldoende pedagogisch en didactisch

onderlegd;

·       Jij kunt leerlingen motiveren, inspireren en bij jou is het elke dag een feest in de klas.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


recruiter van de vacature

Anouk van der Veen

recruiter van de vacature

Anouk van der Veen