Medewerker huuradministratie

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9077316

Over de functie

Voor diverse corporaties in het Noord-Brabant en Utrecht zijn wij op zoek naar een medewerker huuradministratie, die het leuk vindt om op interim basis te werken en daarbij graag bij verschillende corporaties in de keuken kijkt.


Als medewerker huuradministratie ben je verantwoordelijk voor een juiste en volledige verwerking van gegevens in de huuradministratie. Daarnaast werk je aan de wettelijke regelgeving en circulaires (verhuurdersheffing, warmtewet, woningwaardering/huurprijzen, inkomensafhankelijke huurverhoging/ huurverlaging) uit en past deze tevens toe in de administratie. Je denkt en handelt vanuit het perspectief van zowel de huurder als de corporatie en levert daarbij foutloos werk af. Naast je huidige werkzaamheden als medewerker huuradministratie ben je ook ervaren met de stook- en servicekosten binnen een woningcorporatie en kan je deze tevens gelijk oppakken.


De medewerker huuradministratie die wij zoeken, is een klantgerichte administratief medewerker die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt en gericht is op een goede samenwerking. Je kan daarnaast zowel schriftelijk als mondeling goed uit de voeten kan. Tot slot krijg je veel energie van veranderingen en je weet je hier snel op aan te passen.

Functie eisen

  • Relevante werkervaring als medewerker huuradministratie bij een woningcorporatie
  • Kennis van systemen zoals Empire, Tobias, Shareworx, Viewpoint
  • Het kunnen uitwerken en toepassen van wettelijke regelgeving en circulaires ( verhuurdersheffing, warmtewet, woningwaardering / huurprijzen, inkomensafhankelijke huurverhoging/ huurverlaging)
  • Ervaring op het gebied van afrekeningen servicekosten en stookkosten
  • Je bent up to date over de kennis van huurprijsbeleid en huurtoeslag en taxatieleer WOZ
  • Kennis van de wet- en regelgeving van het huurrecht


Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.


Enthousiast geworden? Druk dan op de knop solliciteren en wellicht ben jij het nieuwe gezicht van team WOCO!

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen