huismeester

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9077300

Over de functie

Voor verschillende woningcorporaties binnen Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een ervaren huismeester of wijkbeheerder binnen de corporatiesector. De huismeester die wij haalt plezier uit toezicht houden op het woon- en leefklimaat in een bepaalde wijk. Je bent het aanspreekpunt van de bewoners en voert routinematige mutatieopnamen uit en handelt deze af. Daarnaast treedt je op als gastheer, je spreekt bewoners uit de complexen aan op de huisregels en ziet er op toe dat deze nageleefd worden. Als er crisissituaties ontstaan waarbij eerste hulp verleend moet worden neem jij dit op je. Daarnaast weet je ook welke acties je moet inzetten bij calamiteiten en ben je de oren en ogen van de corporatie in de wijk.

De huismeester die wij zoeken, bezit niet alleen de bovengenoemde vaardigheden maar krijgt het op een natuurlijke manier voor elkaar dat bewoners meer gaan participeren in de wijk. Hiervoor gebruik jij de ervaringen die je hebt opgedaan in het verleden maar daarnaast zet je ook je draagvlak creërende karakter in. Als er kleine klusjes verricht moeten worden weet men jou te vinden en je bent een persoon dat een oordeelvrij karakter heeft, waardoor je goed kunt levelen met verschillende mensen.

Functie eisen

  • EHBO diploma
  • VCA
  • BHV diploma
  • Lichte reparaties kunnen verrichten
  • Minimaal 1 jaar relevante ervaring binnen de woningcorporatiesector

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons is er kans op een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen