Leerkracht groep 3/4

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9076486

Over de functie

Onderbouw juf of meester word je niet zomaar, dat zit in je. Gaat jouw hart ook sneller kloppen als je die nieuwsgierige gezichtjes ziet? Je handen beginnen te kriebelen om de leerlingen nieuwe ervaringen te geven en dingen te leren.


Heb jij zin om samen met de kinderen het laatste kwartaal van dit schooljaar leerzaam en leuk af te sluiten? Word leerkracht bij Maandag® Alkmaar!


Ondanks dat het schooljaar 2017/2018 bijna afgelopen is zijn wij bij Maandag® hard opzoek naar een fulltime leerkracht voor groep 3/4. We zoeken een gepassioneerde en positieve leerkracht die stevig in zijn of haar schoenen staat en samen met de leerlingen er iedere dag een leerzaam feestje van maakt. Werken met plezier staat namelijk bij Maandag® voorop. 


Je komt terecht in een groep waar de leerlingen klaar zijn met doktertje, vader en moedertje spelen, leerlingen die klaar zijn om naar jou te luisteren en van jou te leren. Hoe zij moeten rekenen, lezen en schrijven.


Op deze school zijn we onszelf, accepteren we elkaar, maken we fouten en lachen we veel. We geven complimenten en vieren feest, zeggen ‘sorry’ en vergeven. Horen we bij elkaar en is iedereen welkom. Ben jij UNIEK? Herken jij jezelf in één of meerdere van onze kernwaarden; positief, gedreven, enthousiast en flexibel. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij kinderen kunt laten stralen en heb jij het in je om deze leerlingen te bereiken met het geen dat zij nodig hebben? Dan zou ik graag met jou een kop koffie willen drinken om jou beter te leren kennen en de functie verder toe te lichten.

Functie eisen

·       Je beschikt over Pabo diploma of je studeert dit jaar af;

·       Je hebt minimaal één jaar ervaring als docent (dit kan ook een stage zijn);

·       Je bent minimaal 0,5 fte beschikbaar en flexibel inzetbaar;

·       Je vindt het leuk om afwisseling in je werkzaamheden te hebben.

Wat biedt Maandag jou?

·       Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

·       Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;

·       Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het volgen van trainingen en cursussen;

·       Proactieve begeleiding door je accountmanager en recruiter;

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Wendy Bierman

recruiter van de vacature

Wendy Bierman