Docent in opleiding

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9076484

Over de functie

Ben jij iemand die stil staat bij je eigen ontwikkeling, en heb je ambities om steeds meer te willen en een nog betere docent te worden dan dat je al bent? Naast een dienstverband bij Maandag® kunnen wij een, op maat gemaakt traject aanbieden wat aansluit op jouw ambitie.

Dit is een traject die start per september en is geheel kosteloos. Je krijgt begeleiding in het lesgeven van een expert. Het traject is gericht op het klassenmanagement, puberbrein en activerende werkvormen. Naast de 5 trainingen die er worden gegeven, zal er ook 3 maal een lesbezoek zijn. Na het afronden van alle trainingen schrijft de opleider advies uit. Vervolgens ga je met dit stukje maatwerk aan de slag en ben jij startklaar voor de klas!

Functie eisen

Je hebt minimaal 180 studiepunten behaald en zit in het laatste jaar van je opleiding of je hebt je bevoegdheid voor docent maar niet meer dan 1,5 jaar voor de klas gestaan.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je zowel korte als lange termijn opdrachten uitvoeren. Gedurende je opdracht word je ook nog begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld tot de standaard voorwaarden.

Voel jij je aangesproken na het lezen van dit traject of wil je meer informatie? Laat het mij dan weten en wie weet worden jouw ambities werkelijkheid!

recruiter van de vacature

Valery de Groot

recruiter van de vacature

Valery de Groot