Docent Techniek / PIE (Schooljaar 2018-2019)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9075555

Over de functie

Is techniek of nieuwe technologie jouw passie en zorg jij als Docent PIE / Techniek voor een creatieve inbreng van de lessen?


Voor het schooljaar 2018-2019 zijn we namelijk op zoek naar een gedreven Docent PIE / Techniek. Als docent zorg jij voor een creatieve en veilige sfeer in de klas en weet jij de lessen praktisch te maken. Jouw lessen zorgen ervoor dat de leerlingen het vak leuk vinden en zich verder ontwikkelen in de technologie. Waar mogelijk wordt de nodige individuele aandacht gegeven aan de leerlingen. Verder weet jij je als Maandag® docent te presenteren als enthousiast, flexibel en communicatief vaardig.


Wil jij volgend schooljaar aan de slag bij een leuke school die bij jou past? Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en jouw plezier voor het docentenvak waar te maken!


Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 12 22 68 44 of via alet.boerma@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;

- Je hebt een leraren bevoegdheid in de richting van techniek of je bent in de afrondende fase van de opleiding;

- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.


Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

recruiter van de vacature

Alet Boerma

recruiter van de vacature

Alet Boerma