Werkvoorbereider Bouw

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9075548

Over de functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van diverse bouwprojecten. Dit omvat planning, kostenbewaking, tijdsbewaking en overige voorbereidende taken, tot en met de oplevering van het project. Je werkt nauw samen met de projectleider en uitvoerder. Je signaleert bestek afwijkingen, controleert werktekeningen en je draagt zorg voor een correcte projectadministratie en archivering. Je kan op meerdere projecten tegelijk worden ingezet, die kunnen verschillen qua omvang en tijdsplanning.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie, voldoe je aan het volgende profiel: je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau, je hebt ervaring in een soortgelijke functie en kennis van woning- en utiliteitsbranche. Je bent nauwkeurig, proactief, gedreven, en hebt een no-nonsense-aanpak en een hoge mate van zelfstandigheid.

Over het bedrijf

BanBouw is een Nuenens familiebedrijf, opgericht in 1926. Het familiebedrijf heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke middelgrote bouwonderneming, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt circa 70 medewerkers die zich richten op vele verschillende facetten van de bouw. We streven naar een open, positieve bedrijfscultuur waarin iedereen zich thuis voelt. BanBouw ontwikkelt, onderhoudt, creëert en nog veel meer.

 

recruiter van de vacature

Wiebe Dankers

recruiter van de vacature

Wiebe Dankers