Hbo Verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9075541

Over de functie

Je start je dag met een kop koffie. Daarna loop je naar nieuwe patiënten om jezelf voor te stellen en ga je ook aan alle patiënten vragen hoe de nacht is verlopen.

Na het ontbijt begin jij met de dagelijkse verzorging van de patiënten. Sommige patiënten hebben volledige hulp nodig, wat betekent dat je alle zorgtaken van hen overneemt.

Rond 9:00 uur vindt de visite met de artsen plaats. Er wordt bekeken of de medicatie aangepast moet worden, uitslagen van onderzoeken, of er vooruitgang geboekt wordt en of er al een ontslag in zicht is.

Gedurende je dienst bezoek je patiënten, meet je de bloeddruk, voel je de polsslag, meet je de tempratuur en maak je een praatje. Een praatje is voor veel patiënten ook erg belangrijk. Ze willen graag hun verhaal kwijt.

Aan het eind van de middag komt de avonddienst jou aflossen. Je draagt belangrijke informatie over en dan zit je dienst er weer op. Een dag van een verpleegkundige is altijd anders en hier haal jij je voeldoening uit!

Bij Maandag® werken verpleegkundige die voor het Maandag® team hebben gekozen. Een dynamisch team (binnen Ziekenhuizen, VVT en GGZ) die met plezier naar het werk gaan. Graag nodig ik MBO/ HBO verpleegkundige uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we samen wat voor jou passende opdrachten zijn.

We bieden een salaris conform CAO, reiskostenvergoeding (of een lease auto) en een vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden.

Kom jij jezelf ook voorstellen? Stuur je CV naar nathalie.puts@maandag.nl of bel me via 06-13249632.

Functie eisen

  • HBO Verpleegkundige
  • BIG geregistreerd

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts