opzichter planmatig onderhoud

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9074950

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Noord Brabant is Maandag® op zoek naar opzichters die bekend zijn met de woningcorporatie sector. Het aantal uur en de duur van de functie is in overleg. Je onderscheidt jezelf door je technische achtergrond en ervaring binnen deze functie.

Binnen de functie van opzichter planmatig onderhoud ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en realiseren van projecten binnen de randvoorwaarden tijd, geld en kwaliteit die de coporatie stelt. Daarnaast evalueer je projecten op kosten en koppel je dit terug naar de manager. Tevens houdt je je bezig met het uitzetten van offertes en houdt je toezicht op de uitvoering van externen. Jij houdt het overzicht op de meerjarenbegroting en levert een bijdrage aan het kosten efficiënt werken.

Daarnaast ben je in staat medische aanpassingen te doen aan woningen in het kader van de WMO.

Maandag® is hard op zoek naar een opzichter die sterk in zijn schoenen staat door de eerdere ervaringen binnen het werkveld. Ben jij die professional die volledig bekend is met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld? Daarnaast verwacht ik van jou dat jij net dat stapje extra zet als het gaat om signaleren van trends binnen de doelgroep waar deze organisatie zich op richt. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring zelfstandig opererend. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuwe Maandag.

Functie eisen

  • Opleidingsniveau mbo+/HBO bouwkunde
  • Beschikbaar voor 36u.
  • Aantoonbare ervaring als opzichter bij meerdere woningcorporaties
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen