Opzichter

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9074949

Over de functie

Voor verschillende woningcorporaties binnen Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar opzichters die bekend zijn met de woningcorporatie sector. Het aantal uur en de duur van de functie is in overleg. Je onderscheidt jezelf door je technische achtergrond en je zelfstandige aanpak.

Binnen de functie van opzichter ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten en het uitvoeren van voor- en eindinspecties. Daarnaast heb je veel ervaring in het uitvoeren van mutatie-onderhoud en reparaties. Tevens houdt je je bezig met het uitzetten van offertes en hou je toezicht op de uitvoering van externen. Jij houdt het overzicht op de meerjarenbegroting en levert een bijdrage aan de onderhoudsbegroting klachten en mutaties.

Je weet hoe je duurzame woningen moet aanleveren en hebt hier in het verleden al projecten voor gedaan. Daarnaast ben je in staat aangepast woningen te realiseren in het kader van de WMO.

Maandag® is hard op zoek naar een opzichter die sterk in zijn schoenen staat door de eerdere ervaringen binnen het werkveld. Ben jij die professional die volledig bekend is met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatie wereld? Daarnaast zet je net dat stapje extra als het gaat om signaleren van trends binnen de doelgroep. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring kan je goed zelfstandig opereren. Tot slot hou je van verandering en kan je je eigen snel aanpassen krijg, waardoor je veel energie krijgt om aan een nieuwe Maandag® te beginnen.

Functie eisen

Functie eisen:

  • Opleidingsniveau mbo+/HBO bouwkunde
  • Beschikbaar voor 36u.
  • Aantoonbare ervaring als opzichter bij meerdere woningcorporaties
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform CAO Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons is het mogelijk om een tijdelijk of vast dienstverband te krijgen, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy, zodat je je verder kunt ontwikkelen op gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek binnen Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleid worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach wanneer je tegen bepaalde zaken aanloopt.

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen