Medewerker Planning en Control

  • Category financieel
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9074941

Over de functie

Maandag Friesland is op zoek naar medewerkers planning en control die kan worden ingezet bij verschillende non-profit organisaties in de regio.

Als medewerker binnen het team Planning & Control heb je een breed takenpakket. Je bent zowel op het gebied van de financiën als binnen de organisatie in control. Dat betekent dat jij samen met het team verantwoordelijk bent voor de begrotingscyclus (begroting, bestuur rapportages en jaarverslagen) en ook verantwoordelijk voor een goede bedrijfsvoering.

Het gaat dan om het leiden van grote projecten en het begeleiden van kleinere projecten, procesoptimalisaties op alle bedrijfsonderdelen en het ontwikkelen van teams op het gebied van operationele sturing en zelfsturing. Kortom een belangrijke rol in een steeds veranderende organisatie.

Functie eisen

Als P&C medewerker ben je ondernemend, initiatiefrijk, kan je goed prioriteiten stellen en daar naar handelen. Verder ben je gedreven om het beste uit je zelf en de organisatie te halen. Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden zijn van belang. Verder breng je een positieve instelling mee en ben je in staat om draagvlak te creëren om de doelstellingen van de organisatie te behalen.

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, je voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van de organisatie en je eigen ontwikkeling. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen een politieke organisatie bij voorkeur binnen het sociaal domein. Ook heb je uitstekende kennis van Excel en een flinke dosis humor. Je brengt zeker meer mee dan een standaard planning en control ervaring, hetgeen wat jou onderscheidt of uniek maakt.

Zie jij deze tekst als een uitdaging en ben jij degene die ik zoek? Solliciteer dan direct of neem contact op met mij. Telefoonnummer 06 136 228 31 Mail rutger.gaastra@maandag.nl

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra

recruiter van de vacature

Rutger Gaastra