Juridisch adviseur

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9074920

Over de functie

Ben jij het akkoord voor projecten die bestaan uit verschillende activiteiten?

Voor een overheidsinstelling in regio Gelderland zijn we op zoek naar een juridisch adviseur!

Je komt als juridisch adviseur te werken op een afdeling die zich bezig houdt met het verlenen van vergunningen en toezicht en handhaving van diverse wetten.

Binnen het team adviseer je over de (wettelijke) haalbaarheid van bestemmingsplannen en vergunningen, en ondersteun je in het behandelen van bezwaar- en beroepschriften.

Jij doet onderzoek naar dossiers. Hierbij controleer je de volledigheid in gegevens en bewijsstukken, en breng je advies uit voor het te nemen besluit.

Ook ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving, en help je collega's met hun vragen. Je bewaakt termijnen en wettelijke grenzen.

Functie eisen

Functie-eisen

  • HBO- of WO Rechten, bij voorkeur richting bestuursrecht
  • Kennis van Algemene bestuurswet/WABO
  • Minstens 1 jaar recente gemeentelijke stage-/werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent integer en analytisch

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen binnen de overheid, in de gezondheidszorg en het onderwijs. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en professionals tevreden. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

recruiter van de vacature

Tessa Smit

recruiter van de vacature

Tessa Smit