Startklaar onderwijs traject schooljaar 2018/2019

  • Category onderwijs-primair onderwijs onderwijs-speciaal onderwijs onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9071172

Over de functie

Samen met Maandag® kijken naar waar jij als beginnend docent gelukkig van wordt..klinkt als muziek in de oren nietwaar?!

Binnen Maandag® hebben wij een speciaal traject ontwikkeld voor docenten die aan het begin van hun carrière staan op de arbeidsmarkt. Wij zullen jou gedurende een periode van 12 maanden persoonlijk begeleiden tijdens jouw eerste ervaringen als zelfstandig docent. Middels een dienstverband bij maandag®, praktijkgerichte trainingen, sparringsmomenten met mede-starters en een scala aan online e-learning trainingen helpen wij jou het geleerde vanuit je opleiding in de praktijk te brengen en je persoonlijk verder te ontwikkelen.


Wat voor begeleiding kun je nog meer vanuit ons verwachten? Denk hierbij aan les bezoeken en evaluaties op school én aan het einde van het traject een advies op maat, gegeven door de trainer en begeleider. Samen met hen ga je kijken wat jij nog nodig hebt en naar de behoefte voor eventuele passende vervolg trainingen


Vind jij het leuk om ervaring op te doen bij diverse scholen in Nederland voor een langere periode zonder daarbij zekerheid te verliezen? Dan ben je bij maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Functie eisen

  • Je bent startend Docent en in het bezit van een 1e of 2e Graad lesbevoegdheid in het vak Nederlands, Wiskunde, Natuurkunde of Scheikunde óf een PABO-Diploma
  • Relevante stage- en/of werkervaring;
  • Je beleeft plezier aan het overbrengen van je vak;
  • Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;
  • Zin om te werken op detacheerbasis voor een bedrijf als Maandag®.


Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris en een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Wil je in aanmerking komen voor dit traject? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op via jonne.denouden@maandag.nl of 06 57 56 98 28.

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden