Docenten Techniek gezocht!

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region zuid-holland noord-holland flevoland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9074802

Over de functie

Docenten Techniek gezocht!

Techniek is een vak in het onderwijs over het maatschappelijk functioneren van technische bezigheden, over technische ontwikkelingen, energie en informatie over de relatie tussen techniek en natuurwetenschappen. Een veel omvattend vak met veel varianten. Denk aan installatie techniek, PIE en elektrotechniek. Een waar altijd docenten voor nodig zijn.


Het is hierdoor belangrijk dat we bekwame docenten op opdrachten kunnen zetten.

Bij Maandag ben ik op zoek naar bevlogen docenten Techniek in het voortgezet onderwijs. Docenten die hun vak verstaan. Die de afwisseling tussen pedagogiek en didactiek als geen ander onder de knie hebben.


Bij Maandag hebben wij voor volgend schooljaar nog plekken over om ons docenten team te versterken.

Wij kunnen de manier van werken bieden die bij je past. Hou je van flexibiliteit? Wij bieden interim werk bij een groot aantal interessante scholen. Opdrachten die verschillen in FTE en duur die wij aanbieden naar jouw voorkeuren. Vind jij stabiliteit en financiële zekerheid belangrijk? Ook dat kunnen wij bij Maandag aanbieden met onze verschillende overeenkomsten.

Ben jij een eerstegraads of tweedegraads bevoegd docent Techniek (of PIE) en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact op met mij via 0622170811 of via leon.dejong@maandag.nl



Functie eisen

  • Bevoegdheid
  • Ervaring

recruiter van de vacature

Leon de Jong

recruiter van de vacature

Leon de Jong