Docent Nederlands

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9074755

Over de functie

Wat zijn jouw drijfveren om te kiezen voor een nieuwe Maandag®?

Voor de één is dit zijn of haar ontwikkeling en voor de ander is dit vanuit een meer praktisch perspectief bekeken, zoals zekerheid. Ook drijfveren als de inhoud van het werk, de relaties met collega’s, de mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en/of salaris kunnen jou doen kiezen voor een nieuwe werkplek. Wat vind jij interessant?

Wil jij jezelf ontwikkelen, binnen verschillende scholen jouw kennis zoveel mogelijk delen, afwisseling en variatie in jouw werkzaamheden en tegelijkertijd (financiële) zekerheid? Dit zijn drijfveren die passen bij een Maandag® dienstverband.

Wij zijn op zoek naar inspirerende docenten die onderdeel willen worden van het Maandag® onderwijs team.

Als docent Nederlands binnen Maandag® houdt dit in dat je het vak Nederlands toepasbaar maakt voor de leerlingen. Dat je ze onder andere leert om grammatica te begrijpen, boeken begrijpend leert lezen en uitzonderingen leert onthouden. Je kunt jouw vaardigheden inzetten binnen zowel het Voortgezet Onderwijs als het Middelbaar Beroepsonderwijs, op verschillende niveau's en binnen verschillende leerjaren. Naast deze kennisoverdracht, die jij middels verschillende werkvormen doet, ben je ook de docent met een luisterend oor, één die in het diepe durft te springen en optimistisch ingesteld is. Grenzen stellen en tegelijkertijd alles uit de dag halen. Je neemt de ervaringen die je opdoet binnen de verschillende scholen mee naar je volgende opdrachten. Een waardevolle bijdrage leveren is voor jou belangrijk!

Herken jij jezelf?

Functie eisen

-         Je bent een bevoegd docent Nederlands of in opleiding om deze bevoegdheid te gaan behalen

-         Jij hebt (stage) ervaring opgedaan als docent

-         Jij hebt een gezonde dosis enthousiasme voor detachering

recruiter van de vacature

Tamara Hoogland

recruiter van de vacature

Tamara Hoogland