Docenten Natuurkunde gezocht!

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9074435

Over de functie

Docenten Natuurkunde gezocht!

De natuurkunde is de tak van de wetenschap die algemene eigenschappen van materie, straling en energie onderzoekt en beschrijf. Voor velen is het al weer even gelden maar voor een docent natuurkunde zijn termen als kracht, beweging, faseovergangen, straling, magnetisme en vele andere aan de orde van de dag.


Het is hierdoor belangrijk dat we bekwame docenten op opdrachten kunnen zetten.

Bij Maandag® ben ik op zoek naar bevlogen docenten Natuurkunde in het voortgezet onderwijs. Docenten die hun vak verstaan. Die de afwisseling tussen pedagogiek en didactiek als geen ander onder de knie hebben.


Maandag® Onderwijs voor volgend schooljaar nog plekken over om ons docenten team te versterken.

Wij kunnen de manier van werken bieden die bij je past. Hou je van flexibiliteit? Wij bieden interim werk bij een groot aantal interessante scholen. Opdrachten die verschillen in FTE en duur die wij aanbieden naar jouw voorkeuren. Vind jij stabiliteit en financiële zekerheid belangrijk? Ook dat kunnen wij bij Maandag aanbieden met onze verschillende overeenkomsten.

Ben jij een eerstegraads of tweedegraads bevoegd docent Natuurkunde en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact op met mij via 0622170811 of via de mail (leon.dejong@maandag.nl)


Functie eisen

  • Eerste en of tweedegraads bevoegd
  • (stage) ervaring


recruiter van de vacature

Leon de Jong

recruiter van de vacature

Leon de Jong