Cardio Care Verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9067366

Over de functie

Je start je dag met de overdracht van de vorige dienst. Als er tijd is, drink je even een kop koffie met je collega's om vervolgens aan de slag te gaan. Als IC/CCU verpleegkundige weet jij de rust te bewaren en acuut te handelen. Je dag draait om één ding en dat is patiënten stabiliseren, zodat zij terug kunnen naar de Medium Care of een verpleegafdeling. Na een drukke dienst (zoals iedere dienst) draag jij je werk over en is de tijd voorbij gevlogen.


Waarom zou je voor Maandag® kiezen?

Bij Maandag® vinden we het erg belangrijk om voorwaarden te creëren zodat een professional kan floreren. Doen wat je écht leuk vindt, iedere dag met passie naar het werk. Dit kan alleen als we de behoefte van de professional écht kennen. Daarvoor heeft een persoonlijk gesprek dus altijd de voorkeur.

Vanuit een dienstverband kun je bijvoorbeeld diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn (minimaal 4 maanden) behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao van de ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 netto per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil je met mij in gesprek om jouw motivatie voor een samenwerking met Maandag® te bespreken? Bel me dan op, 06-13249632 of mail naar nathalie.puts@maandag.nl

Functie eisen

  • Mbo/Hbo Verpleegkundige
  • Specialisatie tot CCU Verpleegkundige
  • BIG Geregistreerd

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts