GZ Psycholoog verslavingszorg

  • Category zorg-ggz
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9074521

Over de functie

“Ik wil weer normaal leven, maar ik weet alleen niet hoe.”

Bart wil zijn verslaving achter zich kunnen laten, een huisje kopen, werk vinden en het contact weer opbouwen met zijn zoon en kleindochter die hij al een hele tijd niet heeft gezien. Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een GZ-Psycholoog die de kennis en ervaring heeft om de ‘dromen’ van Bart te realiseren. Geen dag zal hetzelfde zijn, omdat je te maken hebt met patiënten met verschillende, complexe ziektebeelden. Naast persoonlijk contact met je patiënten, maak je behandelplannen en bijvoorbeeld delict analyses, risicomanagementplannen en risico-taxaties. Ook denk en werk jij als GZ-Psycholoog mee aan de ontwikkeling van ingewikkelde, nieuwe behandelmethoden. Jouw doel is ervoor zorgen dat je patiënten ‘het normale leven’ weer op orde krijgen.

Verslaving is in de visie van de opdrachtgever een chronische psychiatrische ziekte, waarbij veelal sprake is van co-morbiditeit. Het kan leiden tot een (blijvend) verlies van diegene zijn onafhankelijkheid op het gebied van emoties, handelen en denken.

Als GZ-Psycholoog ga je binnen deze organisatie werken in een multidisciplinair team. Dit houdt in dat jij gaat samenwerken met psychiaters, artsen, psychologen, enzovoort. Echter zal je ook andere collega’s ondersteunen, adviseren, trainen en stimuleren tot verdere ontwikkeling.

Wil jij graag de zekerheid van een (vast) dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan is deze opdracht een passende volgende stap in jouw carrière als GZ-Psycholoog!

Functie eisen

• Diploma Psychologie met een afgeronde aanvullende opleiding tot GZ-Psycholoog

• BIG-registratie

• Kennis en ervaring in de GGZ / verslavingszorg

• Kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, cognitief functioneren en persoonlijkheid

recruiter van de vacature

Cindy den Heijer

recruiter van de vacature

Cindy den Heijer