HBO Verpleegkundige Startklaar

  • Category zorg-vvt
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9071971

Over de functie

Als afgestudeerd verpleegkundige heb je natuurlijk je stage ervaringen opgedaan, maar weet al jij precies wat je uiteindelijk wilt met je studie? Wat de verschillende mogelijkheden zijn er allemaal en welke is iets voor jou?


Om hier achter te komen biedt Maandag® jou een mooie mogelijkheid, namelijk het Startklaar Zorg programma! Via een dienstverband van twee jaar krijg je - aanvullend op je salaris - de nodige trainingen, begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als basis bieden wij je intervisie, een abonnement op Nursing en een inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V.


Samen met je begeleider stel je een passend pakket samen, van praktijkgerichte workshops tot theoretische trainingen en begeleiding. Naast de geaccrediteerde trainingen hebben wij ook een ruim aanbod aan trainingen die ingaan op jouw persoonlijke ontwikkeling en kan je ook je verpleegtechnische handelingen up-to-date houden met ons e-learning platform.


Naast dit programma ga je tevens in verschillende organisaties werken. Zo kun je aan de slag binnen de ziekenhuizen, de gehandicaptenzorg, thuiszorg of de GGZ. Net waar jij op dat moment een uitdaging in ziet!


Benieuwd naar hoe het er voor jou uit kan zien? Laat het ons weten en we nemen snel contact met je op!

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO-V opleiding;
  • In het bezit van een rijbewijs.

recruiter van de vacature

Janycke Swart

recruiter van de vacature

Janycke Swart