Cliëntbegeleider

  • Category zorg-zorg overig
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9071160

Over de functie

Werken in de gehandicaptenzorg. Het is niet voor iedereen weggelegd. Als begeleider heb je een belangrijke rol in het leven van jouw cliënt. Durf jij deze rol op je nemen?

Het is belangrijk dat je problemen kunt signaleren. Je bent dus oplettend en alert. Ook ben je praktisch ingesteld, je ziet wat er moet gebeuren en handelt hiernaar. Voor verschillende opdrachtgevers in regio Limburg ben ik op zoek naar zulke cliëntbegeleiders. Laten we er samen achter komen bij welke opdrachtgever jij het best past.  

Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen.. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto?

Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Dus, wat denk je ervan… Ben je klaar om jouw mogelijkheden binnen Maandag® te ontdekken? Ik in ieder geval wel!

Bel, mail of app mij voor meer info.

Functie eisen

  • liefde voor het vak en voor je cliënten
  • een gerelateerde opleiding (bijvoorbeeld SPW, MMZ of Social Work)

recruiter van de vacature

Merál Westbroek

recruiter van de vacature

Merál Westbroek