Leerkracht Speciaal Onderwijs

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9071146

Over de functie

Ter vervanging ben ik op zoek naar docenten/leerkrachten voor diverse scholen in het speciaal onderwijs in Friesland. Jij bent de expert op het gebied van perspectiefrijk onderwijs. Je bent positief en denkt in mogelijkheden voor de leerlingen. Binnen het speciaal onderwijs ben je verantwoordelijk voor het ‘leren te leren’ van leerlingen met gedrags- en of/psychiatrische problematiek in combinatie met leerachterstanden. Het is van belang dat je alert bent op de invloed van jouw gedrag en dat van anderen in de omgeving op de leerling. Je bent in staat creatief en ondernemend te handelen en anticipeert op datgene wat er in de groep gebeurt door een scherpe blik voor signalen en een goed inschattingsvermogen. Dit met het oog op het creëren van een veilige leeromgeving. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel!

Functie eisen

·        PABO diploma

·        Master SEN is een pré

·        Passie voor lesgeven binnen het speciaal onderwijs

·        Beschikbaar voor 0,4 - 1 fte


Competenties: coachende vaardigheden, pedagogisch vaardig, daadkrachtig, flexibel

Over het bedrijf

·        Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

·        Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·        Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

·        Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·        Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·        Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Marije Hulshof

recruiter van de vacature

Marije Hulshof