Verzorgende IG Ouderenzorg Vught

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9071125

Over de functie

Voel jij je als Verzorgende IG betrokken bij kwetsbare ouderen en wil je als zorgprofessional bijdragen aan de inhoud en vormgeving van de beste zorg? Geef jij de cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen en signaleer je tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een Verzorgende IG voor een organisatie in Vught, waarbij je komt te werken in de aanleunwoningen en zorg- en verpleegappartementen. De stichting verhuurd de aanleunwoningen in de gemeente  Vught. De appartementen zijn gesitueerd in de directe nabijheid van het Woonzorgcentrum.  

Als Verzorgende IG kom je in Vught te werken in de periode van augustus t/m oktober voor 32u per week, diensten in overleg bij voorkeur vroeg en laat. Na deze periode krijg je de mogelijkheid om via Maandag® op een andere leuke plek te gaan werken, waardoor je dus vastigheid hebt.


Wie ben jij als Verzorgende IG

Als Verzorgende IG in de ouderenzorg maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners van de verpleeghuizen en verzorgingshuizen. Je creëert samen met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid.

Je streeft ernaar om de bewoners zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als verzorgende IG draag je hieraan bij door rekening te

houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.

Waarom als Verzorgende IG aan de slag bij Maandag®?

Maandag® biedt jou als Verzorgende IG de mogelijkheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Zo werk je de ene keer ter vervanging van een zwangerschapsverlof en de andere keer help je een organisatie uit de brand tijdens een piekperiode.

Je geeft de cliënten als Verzorgende IG de zorg en aandacht die zij verdienen. Zorg is jouw passie en deze passie is jouw drijfveer. Flexibiliteit, snel schakelen wanneer nodig en daarmee durven kiezen, een kritische blik op de ontwikkelingen binnen de organisatie maken jou tot een ijzersterkte, tevens gepassioneerde en gedreven verzorger.

Functie eisen

  • affiniteit met de ouderenzorg
  • ambitie; bent leergierig en bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • een afgeronde MBO opleiding voor Verzorgende IG

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoede alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de functie of over de mogelijkheden van detacheren via Maandag®?

Neem dan gerust contact met ons op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel