Wmo consulent

  • Category sociaal domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9071089

Over de functie

Voor diverse gemeenten in regio Twente zijn wij op zoek naar een enthousiaste WMO consulent. Binnen deze functie leg je huisbezoeken af en voer je keukentafelgesprekken met inwoners die een hulpvraag hebben op het gebied van wonen, welzijn of zorg. Door middel van uitvragen en doorvragen, ben jij in staat om de situatie in kaart te brengen en mee te denken in mogelijkheden. Daarnaast bewaak je de voortgang van het proces van je cliënt.


Als ideale kandidaat voor deze vacature weet jij precies hoe je het gesprek moet voeren. Je bent goed in analyseren en je bent in staat om door te vragen, om zo de situatie helder in kaart te krijgen. Daarnaast kun je situatie goed observeren en indien nodig, intern contact leggen wanneer hulp op een ander gebied gewenst is.


Deze functie vraag van je de nodige samenwerking en goede sociale vaardigheden. Daarnaast staan klantgerichtheid en resultaatgerichtheid in deze functie voorop. Je bent leergierig, proactief en durft out of the box te denken en te zoeken naar oplossingen. Al laatste word er verwacht dat je analytisch bent en stevig in je schoenen staat. 

Functie eisen

Heb jij:

-         Minimaal HBO denk- en werkniveau;

-         Ervaring met de uitvoering van de oude WMO wetgeving.


Dan ben jij de kandidaat die ik zoek!

recruiter van de vacature

Merlien Soedhoe

recruiter van de vacature

Merlien Soedhoe