Verkeerskundige

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9070973

Over de functie

Misschien een beetje kort door de bocht, maar het is natuurlijk wel zo! Voor een opdrachtgever in Twente ben ik op zoek naar een Verkeerskundige.

Als Verkeerskundige behandel je verkeersmeldingen en handel je klachten af op het gebied van verkeer en de inrichting van de openbare ruimte. Je gaat in gesprek met degene die de melding heeft gedaan of klacht heeft ingediend. Jij weet deze mensen op een begrijpelijke manier de mogelijkheden uit te leggen. Vanuit jouw verkeerskundige achtergrond weet jij te onderbouwen waarom bepaalde oplossingen niet mogelijk zijn.

Daarnaast bereid je verkeersbesluiten voor door college adviezen hiervoor te formuleren. Daarbij onderbouw je vanuit de verkeerskundige en civieltechnische achtergrond het besluit en schakel je voor de juridische aspecten en procedures met de juristen van de gemeente. Tevens ondersteun je de senior verkeerskundigen en vervaardig je autocad-tekeningen ten behoeve van illustraties en presentaties. 

Functie eisen

·        Vanuit een dienstverband bij Maandag® de mogelijkheid om verschillende opdrachten uit te voeren. Ook een opdracht voor lange termijn is mogelijk.

·        Marktconform salaris volgens cao CAR UWO.

·        Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·        Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·        Begeleiding door zowel de Accountmanager als Recruiter.

recruiter van de vacature

Sarah van Klompenburg

recruiter van de vacature

Sarah van Klompenburg