Kwaliteitsmedewerker

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland noord-holland flevoland utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9070681

Over de functie

Maandag® en Whoohoo® zijn volop in beweging en ervaren een enorme groei. Om deze groei verder vorm te geven is er een nieuwe vacature ontstaan, die van Kwaliteitsmedewerker.

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsmedewerker ben je (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en verbetering op het gebied van kwaliteit-, veiligheids-, en gezondheidsbeheer binnen Maandag® en Whoohoo®. Je zorgt ervoor dat alle processen met verschillende systemen voldoen aan de wet- en regelgeving. Interne audits voer je zelf uit. Externe audits coördineer je. Frequent initieer je een MTO, KTO en PTO. Alle acties die hieruit voortkomen los je adequaat op. Uiteraard zorg je ervoor dat de uitkomst van de acties opgenomen worden in onze bedrijfsprocessen. Dit proces staat nog in de kinderschoenen, wij verwachten van jou dat jij dit verder gaat uitbouwen en professionaliseren. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Daadkracht. Oog voor detail. Service- en oplossingsgerichtheid. Zeer goede communicatie skills. Stevige persoonlijkheid.

Verder breng jij het volgende mee:

• Intelligentie op minimaal Hbo niveau;

• Kennis van verschillende ISO-normen;

• Werkervaring in een soortgelijke functie binnen een sales gedreven organisatie;

• Je bent bereid om af te reizen naar onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve- en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);

• Tijd in je agenda om minimaal 32 uur per week te werken.Over het bedrijf

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan binnen een ondernemend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Innoveren, opzetten en uitbouwen vind je fijn. Dat geeft je energie.

Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; IPhone, Surface, leaseauto, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®.

Wanneer je niet onderweg bent werk je vanuit het Hoofdkantoor. Nu nog gevestigd in Purmerend (in november verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk).


Over Maandag en Whoohoo

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser