Startklaar Overheid

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9069435

Over de functie

Maandag® Startklaar helpt jou als professional op weg in je nieuwe werkomgeving. Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullend op je salaris een opleidings- en ontwikkeltraject. Hiermee doe je ervaring op in de publieke sector, werk je aan je professionele vaardigheden en leer je alles over de regelgeving binnen jouw vakgebied. Het programma bestaat uit diverse klassikale en online trainingen.


Wij zijn op zoek naar een recent afgestudeerde of bijna afgestudeerde starter in de richting van Bouwkunde, Planologie of Rechten (Bestuurskunde). Als recent afgestudeerde jurist zal jij bijvoorbeeld eerst aan de slag kunnen gaan met vergunningen om vervolgens stappen te zetten in de richting van Juridisch Adviseur VTH. De Planologische starter zal zich daarentegen eerst bezig kunnen gaan houden met bestemmingsplanprocedures, om uiteindelijk trekker te worden van herindelingsprojecten. En als laatste zal de Bouwkundige starter zich eerst ontwikkeling als Junior Toezichthouder, om vervolgens uitdagender en complexere controles en handhavingsactie te kunnen gaan doen. Dit alles zal in overleg worden samengesteld en hierbij krijg je de standaard de volgende trainingen aangeboden: E-learning over de werking van de overheid, Algemene Wet Bestuursrecht, Communicatie: gesprekstechnieken, Effectief omgaan met tijd & Projectmatig werken.Functie eisen

  • Je beschikt over WO of HBO opleiding in de richting van Bouwkunde, Planologie of Rechten (Bestuurskunde).
  • Gemeentelijke of provinciale stage-ervaring is een pré

Over het bedrijf

Wij bieden een studieovereenkomst, waarbij je in je eigen regio een opdrachtgever zal gaan ondersteunen. Hierbij hanteren we een markconform salairs en mogelijkheden voor een leaseconstructie. Meer weten over bovenstaande of staat jouw opleidingsachtergrond er niet bij bij? Meer informatie via 06-13160707/ ellemijn.jonk@maandag.nl en solliciteer direct om je interesse kenbaar te maken.

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk