Stedenbouwkundig Ontwerper

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9069418

Over de functie

Als Stedenbouwkundig Ontwerper vertaal jij de beleidsdoelstelling door middel van het maken van een integraal ontwerp. Daarnaast lever jij een bijdrage aan de strategische keuzes t.a.v. stedenbouwkundige vraagstukken, begeleidt en coördineer je aan derden uitbestede ontwerpopdrachten, adviseert richting andere afdelingen en heb jij regelmatig overleg met andere collega's. Herken jij je in bovenstaande? Dan kan jij zomaar de geschikte kandidaat zijn voor onze opdrachtgever in Noord-Nederland.

Functie eisen

  • WO-opleiding
  • Werkervaring als Stedenbouwkundig Ontwerper bij gemeente (Junior/Medior)

Over het bedrijf

Het betreft een baan voor gemiddeld 24 uur per week, voor een lange periode. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de opdracht die Maandag® voor jou heeft? Neem dan contact op via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl


Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk