Operatie Assistent vast dienstverband

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9069419

Over de functie

Binnen ons brede netwerk behoren ziekenhuizen die streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en gaan voor het uiterste. Wij zijn opzoek naar professionals waarbij dit hen aanspreekt. Jij, als Operatie Assistent, bent onderdeel van het operatieteam die gezamenlijk hun vakbekwaamheid in zetten om de patiënt de optimale zorg te verlenen die gewenst is.

Jij bent een zorgprofessional in hart en nieren. Je vindt het leuk om jezelf constant uit te dagen en staat open voor vernieuwing. Werkzaam vanuit een vast dienstverband, biedt Maandag jou de mogelijkheid om in verschillende ziekenhuizen in het noorden van Nederland aan de slag te gaan. Je zal werkzaam zijn voor projecten van een half jaar of langer. Deze projecten hebben zogezegd een kop en een staart. Hierdoor heb je als Operatie Assistent veel variatie in je werk, ontmoet je verschillende specialisten en zal geen dag het zelfde zijn.

Wij bieden dit jou met een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer

Functie eisen

  • Je bent in bezit van een erkend diploma tot operatieassistent 
  • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied, materialen, technieken, instrumentarium en apparatuur 
  • Het spreekt jou aan om in wisselende werkomgevingen aan de slag te gaan


Milou Fleur gaat graag met jou het gesprek aan om jouw wensen en behoeften te achterhalen. Als jouw wensen en behoeften duidelijk in kaart zijn gebracht gaan wij samen op zoek naar een passende en dynamische werkplek, dit met de zekerheid van een vast dienstverband.

Dus wil jij als Kinderverpleegkundige zekerheid combineren met een afwisselende baan?

Neem dan vrijblijvend contact met Milou Fleur op. Zij drinkt graag met jou een kop koffie! 

recruiter van de vacature

Milou Fleur van Schaik

recruiter van de vacature

Milou Fleur van Schaik