Beleidsmedewerker Sociaal Domein

  • Category sociaal domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9068459

Over de functie

Voor een gemeente in Noord-Holland ben ik op zoek naar een gedreven en creatieve Beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein. Met jouw visie kun jij de gemeente helpen met het waarmaken van hun ambities. Je leunt niet graag achterover en door jouw vindingrijke en proactieve karakter weet jij de ruimte tussen wet- en regelgeving goed in kaart te brengen en bied je hier passende oplossingen voor.

Geen dag is het zelfde als Beleidsmedewerker. De ene dag ben je in gesprek met in- en externe samenwerkingspartners en ben je het aanspreek punt voor organisaties en initiatieven vanuit de samenleving. De andere dag ben je bezig met het ontwikkelen en doorvoeren van het beleid voor jouw vakgebied.

Als Beleidsmedewerker heb je een overtuigingskracht waarmee je in staat bent om organisaties mee te nemen in nieuwe denk- en werkwijze en vervul je een leidende en adviserende rol in samenwerking met belanghebbende partijen. Met veel enthousiasme probeer jij groepen en organisatie aan te spreken en te stimuleren en heb jij lef om knopen door te hakken.

Functie eisen

  • Minimaal een relevante Hbo-opleiding
  • Relevante ervaring met beleidsvorming binnen de Gemeente
  • Affiniteit en kennis van het Sociaal Domein
  • Communicatief, open en een netwerker
  • Je kunt oplossingsgericht denken en doet dit op een originele manier

Wat biedt Maandag® jou?

Je privé leven vinden wij belangrijk, daarom bieden wij jou een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO). Zo kun je naast je werk ook nog de dingen doen die je graag doet!

Reizen hoort erbij, daarom vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en behoort een leaseauto ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Samen met de Maandag® Academy kun je hier aan werken en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

recruiter van de vacature

Kirsten Bakker

recruiter van de vacature

Kirsten Bakker