Accountmanager

  • Category maandag intern
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9067735

Over de functie

Accountmanager...omdat fulltime multitasking ninja geen bestaande functietitel is!


Je wordt wakker. Meteen begint de adrenaline te stromen. Opstaan! Onderweg naar kantoor smeedt je de eerste plannen. Vandaag ga jij er voor zorgen dat je bij die ene potentiële klant aan tafel komt. Het gaat je lukken. En die vacature die gisteren binnen kwam, die vul jij vandaag in.  

Op kantoor bespreek je je plannen met je Recruiter, ook wel bekend als je ‘partner in crime’. Hoe gaan jullie die vacature invullen? Je Recruiter heeft gisteren goede kandidaten gesproken: Ingrid en Mike. Nice! Je springt achter je computer en stelt ze meteen voor.

Nu je toch je telefoon in je handen hebt, bel je meteen ook even naar die potentiële klant. Je verhaal had je vanochtend in de auto al klaar. Eerst maar eens een klik krijgen, voordat het over zaken gaat. Dat moet goed komen met jouw humor en manier van levelen. En…de afspraak staat. Yes!

En door. Je belt of de voorgestelde kandidaten op gesprek mogen komen. Ingrid willen ze graag spreken. Over Mike twijfelen ze nog. Maar je weet ze overtuigen. Mike heeft dan wel minder ervaring, maar pakt met zijn pienterheid en energie alles zo op. Twee sollicitatiegesprekken in de pocket!

Tijd om in je auto te stappen. Er staat een evaluatie en een projectbezoek op de planning. Je vindt het belangrijk om te weten hoe het met je professionals gaat. Regelmatig drink je dan ook een kop koffie met ze. Met Miriam gaat het even wat minder. Het is erg druk op het werk en ze begint het overzicht te verliezen. Goed om dit met je klant te bespreken. Ook meld je haar aan voor een training time management.


Je rijdt terug naar de vestiging voor de vrijdagmiddagborrel. Bruce Lee is klaar voor deze week!

Functie eisen

• Bij Maandag® zoeken we een persoon, geen cv

• Je wilt altijd winnen en deinst niet snel ergens voor terug

• Bij je eerste deal trakteer je op vlaai. Je lievelingsvlaai natuurlijk!

Over het bedrijf

De mensen van Maandag® beschikken over diverse eigenschappen. Werklust met een flinke scheut optimisme. Een shotje gezonde kritiek om de zaak scherp te houden. En, een tikkie verrassend wellicht, een paar druppels zelfspot om het af te maken. Wat af te maken? Het werk natuurlijk!

recruiter van de vacature

Malou van der Wagt

recruiter van de vacature

Malou van der Wagt