Klinisch Psycholoog | Vast dienstverband

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9067800

Over de functie

Voor meerdere opdrachtgevers binnen de GGZ zijn wij per direct op zoek naar Klinisch Psychologen. Als Klinisch Psycholoog verricht je diagnostisch onderzoek, stel je diagnoses en behandel je cliënten met meervoudige of complexe verslaving en /of psychiatrische problematiek.

Je treed op als regiebehandelaar in de specialistische GGZ en werkt hierbij samen met professionals binnen en buiten de organisatie. Je laat behandelovereenkomsten uitvoeren door verantwoordelijke behandelaren. Je geeft leiding aan multidisciplinaire zorgteams en zorgt voor praktijkbegeleiding en deskundigheidsbevordering.

Functie eisen

  • BIG registratie als klinisch psycholoog of psychotherapeut
  • Je bent niet alleen goed in je vak, maar je kunt je expertise ook overdragen en anderen inspireren
  • Bij voorkeur heb je ervaring met EMDR, cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en IPT of ben je bereid een opleiding hierin te volgen.

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers