Jeugdconsulent

  • Category sociaal domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9067559

Over de functie

Als Jeugd consulent geef jij jongeren weer de kans om te stralen en zet jij je hier dagelijks voor in met passie en gedrevenheid. Ga jij de uitdaging aan om de jeugd weer een mooie toekomst te bezorgen? Lees dan snel verder!

Met toewijding zorg jij er als jeugdconsulent voor dat jongeren en hun gezin de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Dit kan ondersteuning zijn bij de opvoeding, begeleiding en zorg voor de kinderen. Samen met het gezin stel je een plan op, schakel je het sociale netwerk in of biedt je hulp aan door het inzetten van specialistische hulp.

Als jeugdconsulent ga je bij cliënten op bezoek en breng je, aan de hand van keukentafelgespreken, de behoefte van het gezin/familie in kaart en stel je een passend ondersteuningsplan op. Hierbij is een integrale aanpak van belang. Dit houdt in dat je met verschillende hulpverleende instanties samen werkt om hulp op maat aan te bieden.

Jezelf verplaatsen in de belangen en gevoelens van een ander is voor jou geen probleem en stemt je gedrag en communicatie af op je gesprekspartner. Daarnaast ben je als jeugdconsulent een stevige gesprekspartner en durf je afwijkend te zijn van de wens van de cliënt.

Functie eisen

• Minimaal afgeronde HBO opleiding (SPH, MWD, pedagogiek)

• In het bezit van een SKJ-registratie

• Recente en relevante werkervaring in soortgelijke functie binnen de gemeente

• Beheersing van adequate gesprekstechnieken


Wat biedt Maandag® jou?

Je privé leven vinden wij belangrijk, daarom bieden wij jou een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO). Zo kun je naast je werk ook nog de dingen doen die je graag doet!

Reizen hoort erbij, daarom vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en behoort een leaseauto ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Samen met de Maandag® Academy kun je hier aan werken en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

recruiter van de vacature

Kirsten Bakker

recruiter van de vacature

Kirsten Bakker