Verpleegkundige niveau 4

  • Category zorg-vvt
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9063071

Over de functie

In samenwerking met je team run jij een gemeenschappelijke huishouding. Jij geeft uitvoering aan de zorg, maar instrueert en ondersteunt ook je collega’s bij het verrichten van zorg en verpleegkundige handelingen. Je kunt mensen inspireren en motiveren. Je rapporteert en communiceert over de uitvoering van de werkzaamheden naar je collega’s. Er wordt van je verwacht dat je proactief bent en dat je bepaalde taken uit jezelf oppakt. Je krijgt de ruimte en vrijheid om invulling te geven aan je functie als verpleegkundige. Het gaat hier om een functie binnen de intramurale setting.


Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen en wil jij kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Mail dan je CV naar krishna.janki@maandag.nl


De startdatum, het aantal uren en de werklocatie (Friesland) zijn in overleg. Tevens biedt Maandag de mogelijkheid tot een vaste aanstelling!

Functie eisen

-          Een afgeronde MBO Verpleegkundige opleiding

-          BIG geregistreerd: Bevoegd en bekwaam

-          In staat om een VOG aan te vragen

-          In het bezit van een Rijbewijs (B)

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Sjack Ten Hoeve

recruiter van de vacature

Sjack Ten Hoeve