Medewerker Bedrijfsbureau

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9065520

Over de functie

Voor een ondernemende corporatie is Maandag® Leeuwarden op zoek naar een medewerker bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau speelt een belangrijke rol in de ketensamenwerking en daarmee in het realiseren van hun organisatiedoelstellingen. Als corporatie wil men zich graag excelleren als het gaat om vastgoedbeheer en het verduurzamen van het bestaande vastgoed. 

Als medewerker bedrijfsbureau houd je je bezig met het optimaliseren van het bedrijfsbureau en de ketensamenwerking. Samen met de ketenpartners bereid je de jaarbegroting voor en bepaal je de uitgangspunten voor de komende jaren. Daarnaast optimaliseer je contractonderhoud, rapportages en de geautomatiseerde systemen.

Vanuit jouw functie als medewerker bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het optimaal beheer van vastgoedgegevens, zodat kwaliteit, financiële positie en de gewenste ingrepen in het vastgoed continu, juist en volledig inzichtelijk zijn. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer van de (meerjaren) onderhoudsbegroting en het opstellen van de jaarbegroting en planning. Als medewerker bedrijfsbureau vervul je een adviserende en ondersteunende rol richting het team assetmanagement als het gaat om vastgoedbeheer. 

Functie eisen

Functie-eisen

• HBO Technische bedrijfskunde en/ of HBO Bouwkunde

• Kennis van planmatig onderhoud, assetmanagement

• Affiniteit met automatisering is een must, bij voorkeur Tobias AX

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?

Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nlrecruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij