Beleidsmedewerker afval en grondstoffen

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel gelderland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9064695

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker op het gebied van afval en grondstoffen. De opdrachtgever heeft op regionaal niveau ambitieuze doelstellingen neergezet met betrekking tot VANG. Hierbij vragen grof huishoudelijk afval en reductie van restafval speciale aandacht. Aan jou om je steentje bij te dragen!


In deze regio is een samenwerking opgezet van meerdere gemeenten, om richting te geven aan het behalen van doelstellingen in het kader van de VANG. Binnen deze samenwerking is behoefte aan een adviseur die de bestuurlijke relaties met gemeenten én afvalbedrijven onderhoudt.


In deze functie houd jij je onder andere bezig met het analyseren van knelpunten, om deze vervolgens op te lossen. Je voert operationeel overleg ten behoeve van contractmanagement en monitoring van de vooruitgang. Vanuit jouw expert-rol help je bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige aanpak van afvalinzameling. Daarnaast ga je nieuwe eisen vanuit de AVG implementeren.

Functie eisen

·         Afgeronde HBO-opleiding

·         Minimaal 2 jaar werkervaring bij een gemeente of publiek afvalbedrijf in een soortgelijke functie

·         Ervaring op beleidsniveau

·         Uitgebreide kennis van VANG en AVG

recruiter van de vacature

Erik Bakker

recruiter van de vacature

Erik Bakker