Hospice Verpleegkundige Oproepkracht Waalwijk en Roosendaal

  • Category zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9064641

Over de functie

Als Verpleegkundige in de hospice verzorg, verpleeg en begeleid je de cliënten in hun laatste levensfase. Kortom, je biedt zorg in de breedste zin van het woord. Je wilt de kwaliteit van het leven verbeteren van de cliënt en hun naasten.

Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige palliatieve zorg aan de gasten in een Hospice. Daarbij werk je samen met collega’s en vrijwilligers. Je vervult coördinerende taken en hebt contact met diverse disciplines binnen en buiten de organisatie. Tijdens je werk heb je aandacht voor persoonlijke en emotionele aspecten, waarbij je de wens van de gast of cliënt steeds voorop stelt.

Waarom als Hospice Verpleegkundige aan de slag bij Maandag®?

Jouw hart klopt voor de zorg! Jij geeft de cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen. Zorg is jouw passie en deze passie is jouw drijfveer.

In overleg zijn startdatum en de uren te bespreken.

We zoeken een Verpleegkundige voor een Hospice in Waalwijk en voor de thuiszorg in Roosendaal.

Functie eisen

  • Verpleegkundige niveau 4 of 5
  • Affiniteit met de palliatieve zorg
  • Je bent BIG-geregistreerd

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Klopt jouw hart sneller voor de palliatieve zorg?

Neem dan snel contact met mij op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel