WMO Consulent

  • Category onderwijs-hbo/mbo sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9064604

Over de functie

Maandag® is gericht op het detacheren van professionals binnen het publieke sector. Voor diverse Gemeentes binnen de regio Zuid-Holland zijn wij regelmatig op zoek naar WMO Consulent. Als WMO Consulent indiceer je de noodzaak voor een voorziening op grond van het Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Dit zijn voorzieningen als; hulp bij het huishouden, woonvoorzieningen, vervoersvoorzieningen, rolstoelen en begeleiding en mogelijkheden voor een dagbesteding. Je draagt zorg voor de behandeling en afhandeling van WMO-aanvragen. Je onderzoekt de aanvraag op rechtmatigheid en stelt een indicatie ten behoeve van de besluitvorming. Verder leg je huisbezoeken af ter beoordeling van de aanvraag. Je stelt rapportages en beschikkingen op en werk je in sommige gevallen met externe partijen. 

Functie eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Recente werkervaring als WMO consulent binnen de gemeente;
  • Goede communicatieve vaardigheden; jij weet een lastig gesprek te voeren en deinst niet; terug voor moeilijke vragen;
  • Kennis van Suite of GWS4all.


Heb jij ervaring hierin en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kun je via Maandag® aan de slag bij gemeenten en andere toonaangevende opdrachtgevers binnen de sociale zekerheid. Neem contact op met mij om de mogelijkheden van verschillende dienstverbanden te bespreken. 


Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

recruiter van de vacature

Pinar Dural

recruiter van de vacature

Pinar Dural