Supervisor Utilities

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9064548

Over de functie

In deze functie vervul je de rol van Asset Manager voor kabels en leidingen. Je houdt je bezig met het beheren van kabel- en leidingstroken binnen het beheergebied van onze opdrachtgever. Hierbij kun je onder andere denken aan het beoordelen van aanvragen en verlenen van toestemmingen, tracé bepaling, overleg met derden, bewaken van het WI(B)ON-proces en vooral het intern en extern afstemmen. Je voert het beheer over verschillende utilities, zoals hoge druk stoomleidingen, persluchtleidingen, stikstofleidingen, waterstofleidingen en industriewaterleidingen. 


Het betreft een functie van 36 uur per week, waarbij je op termijn wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Functie eisen

Je beschikt over minimaal een MBO-4 opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of gelijkwaardig en bij voorkeur over VCA-VOL. Ook heb je al enige jaren relevante werkervaring opgedaan. Je hebt kennis op het gebied van: werkvergunningen, KB-systemen, gevaarlijke stoffen, buisleidingnormen. Daarbij heb je kennis en ervaring in risicomanagement. 

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een prima salaris en je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst