Senior verpleegkundige/ coördinator

  • Category zorg-vvt
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9063899

Over de functie

Een pittige verpleegkundige met een coördinerende bite.. Ben jij dat?

Voor een opdrachtgever in Zuid Limburg ben ik per direct op zoek naar senior verpleegkundige die graag een coördinerende rol op zich neemt. Binnen de organisatie hebben zich veel ontwikkelingen voorgedaan. Als senior verpleegkundige krijg je dan ook een belangrijke, pittige rol. Dit moet je maar kunnen!

Het is van groot belang dat je stevig in je schoenen staat en bekend bent met het implementeren van nieuwe protocollen. Als senior verpleegkundige hoef je zelf niet perse uitvoerend te zijn. Het kan gezien worden als een coördinerende functie. Jij bent hét aanspreekpunt voor de verpleegkundige op locatie.

Het gaat om een project van zes maanden, 4 à 5 dagen in de week. Je gaat aan de slag bij een woonvorm waar ouderen met psychiatrische en/of lichamelijke beperkingen verblijven. Deze doelgroep spreekt jou aan! Toch? De bewoners wonen hier zo lang mogelijk zelfstanding en ontvangen begeleiding waar nodig. Centraal staat dat de cliënten zich hier thuis voelen.

Denk jij deze rol op je te kunnen nemen? Solliciteer dan vooral! Bel, mail of app mij als je meer wil weten! Ik vertel het je graag. 

Functie eisen

  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je beschikt over de nodige coördinerende skills

recruiter van de vacature

Merál Westbroek

recruiter van de vacature

Merál Westbroek