GZ-psycholoog

  • Category zorg-ggz zorg-zorg overig
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9063881

Over de functie

Tijd voor een nieuwe of eerste uitdaging als GZ-Psycholoog? Ben jij een ambitieuze GZ-Psycholoog én ben je op zoek naar een nieuwe of eerste stap in jouw carrière? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!


Voor de regio Zeeland zijn we op zoek naar GZ-Psychologen. Maandag® biedt jou de kans om aan de slag te gaan binnen verschillende organisaties met verschillende doelgroepen (kind & jeugd, (jong)volwassenen of ouderen) en problematieken. Vanuit organisaties binnen de (forensische) GGZ krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste opdrachten in te vullen. Daarnaast is het bij sommige organisaties ook mogelijk om meer coördinerende taken op je te nemen.

Bij Maandag® krijg je de kans om vanuit een vast dienstverband, diverse opdrachten/functies in te vullen. Een opdracht voor de kortere termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Een mooie mogelijkheid om binnen verschillende organisaties werkervaring op te doen en zo in diverse keukens een kijkje te nemen. 

Functie eisen

·       BIG-registratie

·       Kennis van verschillende behandelmethoden

·       Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden

·       Rijbewijs B

 

Wij bieden


Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse?

Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Steve van Elteren

recruiter van de vacature

Steve van Elteren