Adviserend en uitvoerend ICT architect

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9063855

Over de functie

Voor een mooie opdrachtgever in de regio Zwolle zoeken wij een ICT Architect. Heb jij relevante ervaring in het vakgebied architectuur? Ben jij ondernemend, flexibel en voel jij jezelf op je gemak in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

Een flexibele functie waarbij je zowel uitvoerend en adviserend te werk kunt gaan. Op deze manier hoef jij je als Architect nooit te vervelen. Als ICT Architect volgt je actief de trends en externe ontwikkelingen in de markt, hebt vakgerichte relevante (externe) netwerken en wil je permanent blijven ontwikkelen. Je gaat voor een grote vernieuwing zorgen binnen het applicatielandschap. Je bent in staat om te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie. De communicatie met de interne en externe stakeholders zijn hierbij van groot belang. Deze communicatie kan bijvoorbeeld gaan over innovatieve ontwikkelingen binnen de architectuur.

Daarnaast heb je het vermogen om wensen en zakelijke problemen van de klant te doorgronden en om te zetten in een oplossing. Jij durft de verantwoordelijkheid te nemen om die verandering door te voeren die noodzakelijk is om het proces te verbeteren. Je brengt de huidige informatiearchitectuur verder in kaart en vertaalt de veranderwensen van de organisatie naar de gewenste informatiearchitectuur. 

Functie eisen

·       HBO diploma of hoger

·       Minimaal 3 jaar ervaring als ICT architect bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie

·       Ervaring in het werken met complexe programma’s, waarin je met verschillende partijen/projecten met verschillende belangen te maken hebt gehad


recruiter van de vacature

Dennis Schotanus

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus