Orthopedagoog generalist

  • Category zorg-ggz
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9063712

Over de functie

Je bent in staat om binnen professionele kaders je taken zelfstandig en nauwkeurig uit te voeren. Je bent flexibel, maar durft waar nodig stelling te nemen. Je bent een autonoom werker die de kwaliteiten heeft (of de ambitie deze te ontwikkelen) om teams van verzorgende en verpleegkundigen aan te sturen op het tot stand komen van o.a. bejegeningsplannen. Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Je bent in staat om verbindend samen te werken en kunt op interactieve wijze een denkproces in werking zetten. Inzichten kun je duidelijk verwoorden en omzetten in richtlijnen voor praktisch handelen. Jouw uitgangspunt is hierbij steeds optimale ondersteuning voor de individuele cliënt.


Functie eisen

· BIG geregistreerd als GZ-psycholoog en SKJ geregistreerd als Orthopedagoog Generalist;

· Ervaring met diagnostiek en behandeling


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

· Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

· Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;

· Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;


Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Daniëlle Zwier, Recruiter Zorg GGZ bij Maandag® in Leeuwarden, 06-82520319 of danielle.zwier@maandag.nl

recruiter van de vacature

Danielle Zwier

recruiter van de vacature

Danielle Zwier