Energieke Recruiters

  • Category maandag intern
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9063157

Over de functie

Maandag® Eindhoven is op zoek naar energieke recruiters. Naar recruiters die het verschil kunnen en willen maken. Recruiters die willen winnen. Hun doel bepalen en passen stoppen als dat doel is bereikt.   

Bij maandag® Eindhoven werk je in een bevlogen en grensverleggend team van recruiters en accountmanagers. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij je doel bereikt. Dat is kenmerkend voor de cultuur van maandag®. Professioneel en laagdrempelig. Met genoeg ruimte voor Brabantse gezelligheid.

Als recruiter bouw je aan een netwerk. Een netwerk van professionals met ieder zijn eigen specialisatie. Samen met de accountmanagers van maandag® bemiddel jij de professional naar dé passende opdracht. Hoe jij dit netwerk op opbouwt? Dat is aan jou! Jij hebt de regie over je werk. Om je werk goed uit te voeren zorgen wij voor een LinkedIn-account en toegang tot een tal van jobboards. Uiteraard delen wij graag onze tips en tricks, zodat jij zo net zo succesvol wordt als onze andere recruiters.  

Functie eisen

·         Je beschikt over hbo denk- en werkniveau;

·         Onze kernwaarden (lef, snel, verrassend, fris en focus) zijn ook jouw kenwaarden;

·         Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;

·         Je bent commercieel ingesteld en creatief met vraagstukken.


Wat bieden wij bij Maandag®?

·         Een uitstekend basissalaris;

·         Een bonussysteem waarvan jij de hoogte in eigen hand hebt;

·         Een IPhone en Microsoft Surface om je werk perfect uit te voeren;

·         Onbeperkt aantal vrije dagen

·         Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy waarna nog vele trainingen gaan volgen;

·         Elke week weer een leuke maandag, waarop je met enthousiaste en gedreven collega's de mooiste resultaten boekt


Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Manuela van den Hoogen

recruiter van de vacature

Manuela van den Hoogen