GGZ Verpleegkundige

  • Category zorg-zorg overig zorg-ggz
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9062669

Over de functie

Maandag® Leeuwarden is voor diverse instellingen op zoek naar GGZ verpleegkundigen, ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Dan kom ik graag met je in contact.

Je gaat werken als GGZ verpleegkundige in een open klinische vervolgafdeling na veelal o.a. opname op de forensisch psychiatrische afdeling waar vanuit de behandeling gericht op en terugkeer in de maatschappij en ook kortdurende opschaling van zorg geboden kan worden. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende locaties. Er word uitgegaan van een werkwijze, die zijn wortels vindt binnen herstelgerichte zorg. De werkzaamheden zijn gericht op crisisinterventie, stabilisatie en resocialisatie. Wat word er van je verwacht? Betrokkenheid, contact, gelijkwaardigheid, normalisatie en methodisch handelen. 

Functie eisen

Je bent flexibel, een echte teamspeler en staat stevig in je schoenen. Je communiceert op een prettige en duidelijke manier en weet patiënten te motiveren en te stimuleren. Je bent alert en creatief in het vinden van oplossingen.

• Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de GGZ

• Opleiding HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd

• Ervaring, affiniteit en betrokkenheid met forensische doelgroep

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?

Neem dan contact op met Daniëlle Zwier, Recruiter Zorg GGZ bij Maandag® in Leeuwarden,              

06-82520319 of danielle.zwier@maandag.nl

recruiter van de vacature

Danielle Zwier

recruiter van de vacature

Danielle Zwier