Jeugdconsulent

  • Category zorg-ggz sociaal domein zorg-zorg overig
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9062203

Over de functie

Sta jij stevig in je schoenen, ben jij zelfstandig en in staat de zelfredzaamheid van kinderen, jeugdigen en gezinnen te vergroten? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een gemeente in de provincie Groningen ben ik op zoek naar een Jeugdconsulent die in juni kan starten voor minimaal 32 uur per week.

Als jeugdconsulent ga je bij gezinnen op bezoek en breng je, aan de hand van keukentafelgesprekken, de behoefte van het gezin/familie in kaart. En je stelt een passend ondersteuningsplan op. Je werkt samen met hulpverlenende instanties, zoals o.a. Bureau Jeugdzorg en de GGZ, om advies op maat te bieden.

Jezelf verplaatsen in de belangen en gevoelens van een ander is voor jou geen probleem en je stemt jouw gedrag en communicatie af op je gesprekspartner. Kortom als Jeugdconsulent ben je een stevige gesprekspartner.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij.

Shiromi.Schuurmans@maandag.nl

0630947623

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding (zoals SPH, MWD, Pedagogiek)
  • In het bezit van een SKJ-registratie
  • Recente en relevante werkervaring in soortgelijke functie binnen de gemeente/welzijnsorganisaties
  • Beheersing van adequate gesprekstechnieken

Over het bedrijf

Wat Maandag® jou kan bieden!

Wij bieden jou een marktconform salaris (volgens de cao CAR UWO), waarbij je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. De zekerheid van een vast dienstverband bij Maandag® behoort tot de mogelijkheden en biedt jou de optie om bij gemeentes aan het werk te gaan.

De reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast bieden wij uiteraard een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Via de Maandag Academy wordt je volop gestimuleerd om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Gedurende je dienstverband zal je het contact blijven houden met mij!

recruiter van de vacature

Shiromi Schuurmans

recruiter van de vacature

Shiromi Schuurmans