Verzorgende IG

  • Category zorg-vvt
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9062162

Over de functie

Jij hebt hart voor jouw cliënten, de zorg en vind het leuk om verschillende organisaties van binnen te zien. Als jij jezelf hierin herkent, nodig ik je graag uit! 

Als verzorgende IG werk je in een verzorgingstehuis of in de wijk. Dit bepaal je helemaal zelf! Je zorgt ervoor dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Je zorgt voor algemene dagelijkse levensbehoeften, helpt bij het uitdelen van medicatie en bent mede verantwoordelijk dat jouw cliënt een mooie dag tegemoet gaat.

Hier werk jij

Jij hebt een vaste plek voor een bepaalde periode. Dus geen wisselende organisaties, flexpools of dagjes invallen. Als je via Maandag werkt, weet je waar je aan toe bent. Loopt jouw opdracht af? Geen probleem. Dan gaan wij verder zoeken voor je. En jij krijgt gewoon doorbetaald!

Maandag biedt jou vastigheid en flexibiliteit in één. Jij krijgt de kans om via een (vast) contract bij verschillende organisaties te kijken om te ontdekken wat echt bij je past. Onze opdrachtgevers zijn Thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen Rotterdam en omgeving. 

Functie eisen

Dit heb je nodig

Ik zoek mensen die zich herkennen in het volgende profiel:

·         Je hebt jouw opleiding MBO 3 Verzorgende IG succesvol afgerond

·         Je vindt het leuk om niet altijd op 1 plek te werken

·         Je moet houden van afwisseling, maar niet van onzekerheid 

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar