Skilled servicedesk medewerker ICT gezocht!

  • Category ict
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9062115

Over de functie

Als Servicedeskmedewerker ICT ben je werkzaam binnen hét Service Centrum. De zorginstelling bestaat uit een samenwerkingsverband (shared service center) van meerder organisaties. Zij zijn dé specialist op gebied van informatievoorziening & automatisering, documentbeheer, financiën, salaris administratie en inkoop.


Als servicedeskmedewerker ICT ben je:


·         Een vraagbaak: je bent communicatief sterk, klantgericht en bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers die vragen hebben over applicaties, het netwerk en accounts;

·         Een spin in het web: je werkt nauw samen met de rest van de ICT-afdeling en je servicedeskcollega’s van andere disciplines;

·         Een topsporter: je behoud je focus , kan moeiteloos presteren onder druk, je bent gedisciplineerd, analytisch en bent een expert in je vakgebied.

·         Goede kennis en ervaring van Topdesk, Microsoft Windows 10, Office 365 incl. Sharepoint is een vereiste. ADUC is een pré.

·         Een duizendpoot: in de functie vervul je een 1,5de lijns support en ondersteun je zowel de 1e lijns en 2e lijns collega’s. Dit doen we op locatie bij de klant, aan de telefoon en per mail en via de selfservicedesk functionaliteiten van Topdesk;

·         Een verbeteraar: je bent samen met je collega’s continu bezig om onze dienstverlening te optimaliseren en de processen zo eenvoudig mogelijk in te richten.


Je krijgt onder meer de kans om:

·         Te ondersteunen bij de migratie van de netwerkomgeving naar Azure;

·         Je in de dagelijkse praktijk gesprekstechnieken eigen te maken; je staat de klant telefonisch te woord, achterhaalt de vraag achter de vraag en geeft advies op maat;

·         Verschillende aspecten van de functies binnen het ICT-vakgebied te leren kennen; zo kom je erachter wat jij in de toekomst wilt doen op ICT-gebied;

·         Mee te werken aan het opzetten van een skilled Servicedesk met 1,5de lijns support.


Het betreft een opdracht voor 36 uur per week, standplaats Tilburg. Startdatum zo spoedig mogelijk.


Functie eisen

·         Jij bent allereerst een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken en je vindt het leuk om service te verlenen.

·         Je beschikt over een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding richting de ICT

·         Je hebt veel kennis van Topdesk, Microsoft Windows 10, Office 365 incl. Sharepoint is een vereiste. ADUC is een pré.

·         Je bent communicatief vaardig, enthousiast en proactief;


Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.Over het bedrijf

·       Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een vast dienstverband behoort tevens tot een van de mogelijkheden.

·       Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·       Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


recruiter van de vacature

Vera van Staveren

recruiter van de vacature

Vera van Staveren