Functioneel beheerder

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9062064

Over de functie

Ben jij functioneel ingesteld en sta jij open voor een nieuwe uitdaging in het werkveld?

Voor een mooie opdrachtgever in de regio Zwolle zijn wij opzoek naar een Functioneel Beheerder. Hierbij gaat het om een functie waarbij het belangrijk is dat twee zaaksystemen functioneel worden ingericht. Hier is al een start gemaakt en aan jou de taak om, samen met het beheerteam, dit systeem te optimaliseren. Een deel van dit systeem is al operationeel en het andere deel staat nog in de kinderschoenen. Jouw hoofddoel is het implementeren van deze twee zaaksystemen. Om dit te bewerkstelligen moet jij nauwkeurig kunnen samenwerken met het team. Dit team is erg ambitieus en wil graag stappen gaan maken. Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit team? Wil jij ook stappen maken? Aanvullende opleidingen zijn bespreekbaar wanneer jij deze interesse hebt.  

Ben jij 36 tot 40 uur beschikbaar? Krijg jij een goed gevoel bij het lezen van deze tekst? Ik kom graag met jou in contact om jouw kansen te bespreken

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover: een goed salaris, 25 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding/leaseauto en doorgroeimogelijkheden, zowel in je werk als in opleidingen. Spreekt dit jou aan? Wie weet start volgende maand jouw nieuwe loopbaan al!

Functie eisen

·       Hbo werk- en denkniveau

·       Je hebt aantoonbare kennis over en ervaring met moderne portalarchitecturen

·       Werkervaring met begeleiden van; MSCA Office 36, Sharepoint en Opentext eDOCS

·       Kennis van BISL en ITIL is een pré

·       Procesmatig sterk

·       Goede communicatieve vaardigheden

·       Analytisch en servicegericht

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus